oohh… so high…

November 2, 2008

Van She x Dex Pistols x LAPSAP = musical orgasm

GREAT NIGHT! SO much better than last week’s simian mobile disco. Van She did a concert and then a dj set right after Dex Pistol’s dj set.


with Matt Van Schie the bassist of Van She (*squeals like a little girl*)

With Maar and Daruma of Dex Pistols. Really nice people 🙂

I had a really great night out yesterday! yeaaaahh x)

Advertisements

4 Responses to “oohh… so high…”

  1. pidutski Says:

    kemiiiiiii aah aah aku mau nanyaaa hehehe, keemm kmaren gw baru pindah ke wordpress trus mau nanyaa kalo mau ganti themes downloatan gitu gimana ya keem? sumpah ga ngerti hehehe, makasi ya keemmmmm

  2. scharahap Says:

    waaaahh pi emmm setau gw kayanya wordpress yg free theme nya cuma bisa yg dioffer sama wordpress nya langsung, klo kita pake yg donlotan kita harus bayar ke wordpress pro gituu… makanya theme gw slalu cupu hahaha. eh tp gw gtau juga ya, coba tanyakan acai, dia juga pake wordpress pi.. kok pindah dari blogspot?

  3. piduth Says:

    mau coba2 keeemmm hihihihi kayanya lebih menarik tapi belum tau sih keemm coba2 dulu hihihi, makasi ya keemmmm, have a nice trip to Bangkok!!! : )


  4. Nice blog! Great Information…Acai Berry is for Real…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: